Interieur Design

Professioneel Interieur Ontwerp

Het ontwerpen doen we in het programma Sketchup. Dit is een professioneel 2D en 3D tekenprogramma waarbij we fotorealistische ontwerpen kunnen laten zien. Met de optie om het ontwerp te kunnen bekijken door middel van VR (virtual reality). Dit wil zeggen dat je door middel van een speciale bril het ontwerp kan bekijken alsof je echt door je interieur wandelt.   

2D

2D Plattegronden

Wij maken een 2D plattegrond van je woonkamer, slaapkamer, badkamer,… . Hierin verwerken we de plaatsing van de meubelen we maken een kleur en materialen plan, lichtplan op en maken een moodboard.  

Een moodboard is een digitale collage van posterformaat. Het wordt gebruikt om een concept, idee, een gedachte of gevoel te visualiseren. Deze collage kan gebruikt worden om een sfeer weer te geven met behulp van afbeeldingen of notities. Een moodboard is een ideale methode om abstracte ideeën concreet te visualiseren. Hier worden de kleuren en materialen mee in verwerkt. 

 We maken een lichtplan om de installatiepunten  van stopcontacten en lichtschakelaars alsook de lichtpunten duidelijk weer te geven. Dit is belangrijk voor de aannemer. 

People Also Bought

3D Interieur Ontwerp

Wij ontwerpen het interieur in 3D en zorgen voor een fotorealistische render. 

 Bij het ontwerp in 3D kunnen we de nieuwe ruimte gedetailleerd weergeven. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld hoe de door ons ingerichte ruimte er zal uitzien. We bieden ook de optie om het ontwerp te bekijken in VR. Je krijgt beelden te zien van de ruimte alsof je er thuis rondwandelt. Een voordeel van 3D is dat we verschillende lichtinvallen kunnen laten zien. Bijvoorbeeld de vroege ochtendzon, in de middag of de laatste zon van de dag. Hoe de verlichting er uit ziet als het donker is kunnen we uiteraard ook. Het moodboard en lichtplan zitten hier ook bij. 

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefonisch. 

Wij noteren alle gegevens en wensen. Hierna gaan we over tot de opmaak van de offerte. 

Offerte

We maken een offerte van de gekozen dienst en sturen deze op per mail. De offerte is 1 week geldig. 

Ga je akkoord met de offerte? We maken een factuur wat 50% van de totale kost is en maken een afspraak voor de opmeting van de ruimte. 

Opmeting ruimte

We komen langs en meten de ruimte op aan de hand van de gekozen dienst. We bespreken de wensen en eisen. Vanaf hier begint onze weg naar het nieuwe of aangepaste interieur. 

Eerste design

We sturen al een eerste design door. Je kan dit bekijken een eventuele aanpassingen melden. Wij passen aan en sturen de door u gevraagde aanpassingen op. Na akkoord gaan we over tot de finalisatie van de ruimte. 

Finalisatie

Wij maken alles klaar voor de overhandiging van de documenten. Als je wil kan je bij ons langs komen om het ontwerp te komen bekijken in VR. 

Overhandiging documenten

Na de betaling van de overige 50% sturen we alle documenten door. Indien nodig zoeken wij ook een aannemer om de werken uit te voeren.

Virtual Reality

Bekijk Uw Ontwerp In VR

Je kan bij ons je interieur in VR bekijken. Je kan door je woonkamer, slaapkamer, badkamer,… wandelen en de belevenis hebben alsof je thuis door je interieur loopt. Je bekijkt het interieur doormiddel van een VR-bril.